Kedves Vásárónk!

 

Köszönjük, megtisztelő figyelmét.

A webáruházunkban Ön által kiválaszott termékről, hamarosan árajánlatot fog kapni és ezután tudja megrendelését írásban elküldeni részünkre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az általános szállítási határidő 21 munkanap, amennyiben ettől gyorsabban szeretné megkapni a terméket, kérem keresse meg munkatársunkat az alábbi email címen: minimotor@ansa-motor.hu 

A termék  budapesti telephelyünkön átvehető, amennyiben nem tudnak érte jönni: az Ön által megjelölt futárszolgálattal kerül kiszállításra.

Ha nem jelölnek meg előzetesen futárszolgálatot, mi a TNT-vel fogjuk Önökhöz eljuttatni ( 24 órás kiszállítási szolgáltatás)

Általános eladási feltételek:
-1) Az ajánlat elfogadása,  aláírása egy visszavonhatatlan elköteleződés a vásárlók felé, míg a Márketing Menedzsment fenntartja a végsődöntés jogát
-2) A kiszállítás megadott feltételei hozzávetőlegesek és betartandók, amíg lehetséges.
-3) A termékek eljuttatásának felelőssége a vásárlóé, még kiszállítás nélküli vásárlás esetén is.

-4) Minden panasz a nyugtázást követő 10 napon belül el kell jusson hozzánk.

-5) A listázott árak jelen megállapodás szerint az aktuális előállítási költségtől függnek. Amennyiben az előállításban árbeli változás történik fenntartjuk annak jogát,hogy a számlázott árat az előállítási költségekhez igazítjuk.


-6) A fizetés a megállapodás szerint kell történjen. Bármilyen fizetésbeli késés vagy a megállapodás megszegése, feljogosít minket a kiszállítás felfüggesztésére.


-7) A termékeinken van a kiszállítástól számított 12 hónap garancia. A garancia előírja a hibás termék minél rövidebb időintervallumban történő cseréjét. A kártérítés nincs előírva. A garancia nem érvényes, ha a kár nem rendeltetésszerű használat miatt következik be.


-8) Minden vitát -még ha a vásárlótól is eredeztethető- Reggio Emiliában fogják elbírálni.