SS sorozat > SS

INFORMÁCIÓK

AJÁNLATUNK: élelmiszer; -ital valamint vegyipari felhasználóknak!

MINIMOTOR ÚJ SS sorozatú hajtóműves szervomotor IP69K

 

 

Rozsdamentes kivitelű, simafelületű EHEDG higiéniai előírásoknak megfelelő, elegáns kivitelű szervomotort keres?

Válassza csigahajtóműves, vagy bolygóműves  szervomotorunkat, bevezető áron!

Élelmiszeripar és csomagolóipari fehasználóknak: rozsadmentes AISI 304 ( auszetenites króm-nikkel acél )

Vegyiipari felhasználóknak: rozsdamentes AISI 316 ( ausztenites, saválló króm-nikkel-molibdén ötvözetű acél)

 

A Minimotor új termékcsaládja fókuszában a higiénia áll, a már megszokott megbízhatóság mellett. Mint tudjuk az élelmiszeripari és vegyipari gépek esetében a tisztíthatóság nagyon fontos szempont, a nagynyomású vagy citromsavas mosás, fertőtlenítés csökkentheti a villanymotorok élettartamát. AZ SS 230V-os szervomotorjai megoldást biztosítanak erre a problémára. 

Egy megfelelően kiválasztott motorral maximalizálni lehet a termékenységet, felhasználóbarátabb és biztonságosabb lesz a termelés.

A motor: kefenélküli szervomotor, rövidre zárt forgórész, NdFeB mágnessel, hőkioldás. H szellőzési osztály. IP69K kivitel az IEC/EN 60529 szabványoknak megfelelően. Csökkentett holtjátékú csapágy, speciális kenéssel, magas hőfoknak ellenálló gumi tömítőgyűrű, egyszerűen és gyorsan tisztítható a sima felületkialakításnak megfelelően. Teljesítmény : 94től 180W.

Hajtómű: csigahajtómű, rozsda mentes acél burkolattal. 30 mm hajtóművel, bronz fogaskerék.  A csigatengely anyaga hőkezelt acél.

 A tömítőgyűrűk speciális magas hőfoknak ellenálló gumiból vannak. Hosszú élettartamú, H1 élelmiszeripari minősítésű olajjal feltöltve. 9 különböző áttételben 5-80. Akár 17,8 NM nyomaték.

SXCFSS
SXCFSS
XCFSS
XCFSS
AMSSE
AMSSE
PCFSS
PCFSS